REŢEA INTERREGIONALĂ DE FORMARE ÎN SISTEM E-LEARNING A
CADRELOR DIDACTICE DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR


Vă invităm să participaţi la evenimentul “Realizări şi perspective în reţeaua interregională E-Universitaria. Masă rotundă“ care se desfăşoară în cadrul activităţilor de finalizare a implementării proiectului strategic Reţea interregională de formare în sistem e-learning a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar, implementat de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi partenerii săi, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Mai multe amanunte despre desfasurarea, programul si locatia evenimentului se gasesc în fisierul atasat.
În data de 28 IANUARIE 2012 începând cu orele 09:30, la sediul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, str. Alexandru Lapusneanu, corpul R, Sala de Conferinte 502, etaj V, are loc evenimentul de lansare a Centrului Interregional E - Universitaria. Mai multe amanunte despre desfasurarea, programul si locatia evenimentului se gasesc în fisierul atasat.
Raport de analiza nevoilor de formare continuă a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar
Pe 12 şi 13 noiembrie 2010, la sediul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, corpul A, Sala Senat, a avut loc lansarea oficială a proiectului Reţea interregională de formare în sistem e-learning a cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar. Evenimentul a constituit de asemenea debutul lucrărilor unui seminar naţional, în cadrul căruia s-au analizat problemele specifice formării în sistem e-learning a cadrelor didactice din învăţământul preprimar şi primar şi au fost definite elemente preliminare ale analizei de nevoi care se va desfăşura în perioada următoare în cadrul proiectului.
La lansare au participat membri ai conducerii Universităţii Alexandru Ioan Cuza, d-l Dorin Roşca din partea Centrului Naţional de Formare a Personalului din nvăţământul Preuniversitar, reprezentanţi ai instituţiilor partenere din cadrul proiectului, experţii formatori, membri ai echipei de implementare a proiectului şi alţi stakeholderi.
Vizitatori: 
Acasa   |    Top   |    Contact
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi: www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Copyright © 2010 | Toate drepturile rezervate. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare.